Blog Image

De la -40°C la +25°C: Trane Rental furnizează soluții de răcire a proceselor de top din industrie

Când vine vorba de închirierea de răcitoare, răcirea proceselor este una dintre aplicațiile cheie de care au nevoie clienții - dar nu orice răcitor este suficient. Rigurozitatea procesului de producție necesită ca răcitoarele de proces să fie foarte robuste, precum și extrem de precise atunci când vine vorba de controlul temperaturii.

Eficiente, fiabile și pregătite
Echipamentele Trane Rental sunt proiectate și construite de la zero pentru a fi fiabile și pentru a funcționa în cadrul unor toleranțe specifice stricte. Procesele critice implicate în procesul de fabricație necesită echipamente foarte durabile și stabile, cu un control foarte precis al temperaturii. Unitățile Trane Rental oferă o temperatură exactă a apei de ieșire, funcționează fără probleme ani de zile și au un cost op-ex interesant.

Răcirea proceselor poate implica temperaturi de până la -40°C și până la +25°C. Unitățile Trane Rental pot furniza răcirea necesară cu o capacitate cuprinsă între 5 kW și 3700 kW într-o singură unitate. Echipamentele speciale de la Trane Rental pot oferi chiar și răcire profundă de -40°C pentru cele mai exigente aplicații.

Evitarea timpilor morți
Costul timpilor morți neplanificați în producție poate fi devastator. Dacă o unitate de răcire este oprită pentru o perioadă prelungită, acest lucru poate duce la costuri mari în termeni de venituri pierdute sau produse deteriorate. O întrerupere neplanificată a producției poate avea, de asemenea, un impact mare asupra utilizatorilor finali.
În nord-estul Regatului Unit, o companie care produce doze de produse radiofarmaceutice specifice pacienților a avut nevoie urgentă de o soluție de răcire după ce răcitorul lor permanent s-a defectat. Compania furnizează produse pentru aproximativ 200-300 de pacienți pe zi, iar dozele trebuie să ajungă la pacienți cât mai repede posibil. Trane Rental UK a fost în măsură să furnizeze un răcitor de urgență pentru a asigura continuarea producției fără întrerupere.

Încercări
Echipamentele de închiriat sunt o resursă cheie atunci când un producător efectuează teste sau dezvoltă produse noi. Trane Rental privește încălzirea și răcirea ca pe niște servicii, mai degrabă decât ca pe niște produse, și colaborează îndeaproape cu producătorii pentru a le înțelege cerințele exacte, pentru a le determina prioritățile și pentru a contribui la elaborarea celor mai bune soluții.

Uneori, acest lucru duce la o schimbare a specificațiilor sau la alte modificări pentru a ajunge la rezultatul dorit. Trane Rental oferă expertiză internă cu ingineri de echipamente și de service, ingineri de energie și de aplicații, ceea ce ne permite să fim cu adevărat parteneri cu clienții noștri în conceperea soluțiilor .

În Țările de Jos, o companie producătoare de paleți sintetici de înaltă calitate a testat utilizarea a doi roboți industriali de mari dimensiuni într-un nou proces de fabricație prin injecție. Procesul atinge temperaturi foarte ridicate, iar matrițele trebuiau răcite de la aproximativ 32°C. Are loc un test de un an pentru a testa sistemul în diferite condiții climatice și de temperatură - inclusiv temperaturi mai scăzute și o capacitate mai mare.

Proiectare specializată pentru piețe specifice
Pe lângă parteneriatul cu clienții în conceperea de soluții, Trane sporește procesele de producție riguroase cu proiectare specializată pentru piețe specifice - fie că este vorba de producători de alimente și băuturi, companii farmaceutice, centre de date sau ecosisteme de vehicule electrice. În lumea producției, răcirea trebuie să abordeze complexitatea gestionării condițiilor ambientale pentru procesele industriale. Producătorii, de la start-up-uri până la companiile din Fortune 500, utilizează sisteme de răcire a proceselor pentru a susține operațiunile care sunt esențiale pentru organizațiile lor.

Trane dispune de o gamă largă de răcitoare și pompe de căldură concepute special pentru aplicații de răcire a proceselor. Unitățile Trane Rental oferă un control precis al temperaturii în aproape orice aplicație, cu trei opțiuni de compresoare și o mare varietate de opțiuni, de la recuperarea căldurii la răcire gratuită.

Sustenabilitate și eficiență
Pentru clienții Trane Rental, fiabilitatea și rentabilitatea merg mână în mână cu nevoia de a maximiza sustenabilitatea. Unitățile Trane sunt proiectate având ca prioritate eficiența energetică - reducând dependența de combustibilii fosili și utilizând cei mai mici agenți frigorifici GWP. În multe cazuri, companiile pot valorifica tehnologia inovatoare a pompelor de căldură, cu un bonus suplimentar de răcire gratuită în timpul lunilor de iarnă.

Echipamentele Trane Rental sunt inerent eficiente, iar clienții noștri beneficiază de cea mai recentă tehnologie . Întreaga flotă Trane Rental este perfect întreținută în conformitate cu cele mai înalte standarde, iar clienții noștri pot conta pe rețeaua noastră extinsă de ingineri de service instruiți în fabrică pentru o asistență remarcabilă 24/7 .
Trane Rental este un ghișeu unic pentru clienții care au nevoie de soluții de răcire a proceselor - calitate ridicată a producției, echipamente fiabile și durabile și servicii legate de satisfacerea nevoilor de sustenabilitate.

Citiți povestea clientului cu privire la răcirea de urgență a procesului de răcire a procesului de producție a dozelor de produse radiofarmaceutice specifice pacienților

Citiți povestea clientului cu privire la procesul de încercare privind introducerea roboților într-un proces de producție

Aflați mai multe despre serviciile de închiriere Trane

Contactați-ne

Conectați-vă cu expertul local Trane

Vă vom ajuta să găsiți soluția necesară

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

 

×

Select Your Language

Selecting a language changes the language and content on the Trane site.

EU ANZ